Agència de defensa del territori de MallorcaJornades "El nou règim de la disciplina urbanística a la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d’urbanisme de les Illes Balears (LUIB)" (2ª edició)

L'Agència de defensa del territori de Mallorca, juntament amb la Direcció general d'ordenació del territori del Govern de les Illes Balears i l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de les Illes Balears, coorganitzen unes jornades sobre el nou règim de la disciplina urbanística a la Llei 12/2017, d’urbanisme de les Illes Balears (LUIB), destinades a treballadors públics dedicats a la disciplina urbanística, advocats, arquitectes i altres professionals que intervenen en els expedients de disciplina urbanística.


Programa

Podeu descarregar-vos aquí el programa en format PDF.


Lloc i dates

Lloc: Seu de l'ICAIB, La Rambla, 10, Palma

Videoconferència amb les seus de l'ICAIB a:

  • Eivissa (C/ Aragó, 67, 4t, 7a, Vila)
  • Menorca (Camí d'es Castell, 269, Maó)
  • Inca (C/ Pius XII, 3, 1r., Inca)
  • Manacor (C/ Muntaner, 11. Manacor)

Dates: 10 i 11 d'abril, dimarts de 9.30 a 19.30 hores, i dimecres de 9.30 a 13.30 hores.


Inscripcions

Entrada gratuïta. Els que estaven a la llista d’espera passaran a ser inscrits directament. La resta de les persones interessades han de formalitzar la seva inscripció en línia. Cal formalitzar la inscripció complimentant aquest formulari on-line.

Places limitades a l'aforament dels locals.

S'expedirà el corresponent certificat d'assistència.

La organització es reserva el dret d'anul·lar o ajornar la realització de les jornades en cas de no assolir-se un nombre mínim d'inscripcions.