Agència de defensa del territori de MallorcaAvís legal

Objecte

Aquestes condicions generals regulen l'ús del servei del portal web de l'Agència de defensa del territori de Mallorca (en endavant ADTM) a Internet (http://www.adtmallorca.net). A través d'aquest portal es facilita l'accés i la utilització de diversos serveis i continguts posats a disposició de la ciutadania de Mallorca. Per a donar compliment amb el que estableix la Llei 34/ 2002 , del 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, a continuació s'indiquen les dades d'informació general d'aquest lloc web:

  • Titular: Agència de defensa del territori de Mallorca
  • CIF: S-0700079-G
  • Adreça: C/ del General Riera, 113. 07010 Palma (Illes Balears)
  • Contacte: agencia@conselldemallorca.net
  • Telèfon: 971 173 691

Condicions d'ús

L'ADTM es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense cap avís previ, la presentació, les utilitats i la configuració del portal. Tot allò que es publica al web de l'ADTM té caràcter informatiu i no té validesa jurídica. Es posa tota l'esment necessari perquè sigui tan exacte i precís com sigui possible. No obstant això, l'ADTM no pot garantir la inexistència d'errors ni que el contingut de la informació es trobi permanentment actualitzat, per la qual cosa es reserva el dret a, en qualsevol moment i sense necessitat d'avís previ, efectuar modificacions, supressions o actualitzacions de la informació publicada o canviar-ne la configuració i/o la presentació, de manera que són responsabilitat de la persona usuària tant l'accés com l'ús de la informació publicada, la qual no té caràcter vinculant pel que fa a la tramitació de cap procediment administratiu.

L'ADTM no garanteix la disponibilitat del portal en tot moment. Aquest portal és totalment gratuït pels seus usuaris. No obstant, la utilització de certs serveis pot necessitar subscripció prèvia. L'ADTM no es fa càrrec del mal ús del portal i d'irregularitats en els ordinadors i dispositius electrònics dels usuaris.

L'usuari es compromet a utilitzar el portal de manera correcta i d'acord amb la llei. L'usuari respondrà dels danys i perjudicis de tota naturalesa que el portal web pugui patir.

Avís de Copyright

Tota la informació d'aquest portal, com també el disseny, els textos, les imatges, els vídeos, el so i qualsevol altre material publicat, és propietat intel•lectual de l’ADTM a menys que s'indiqui el contrari.

Data darrera revisió: 30 d'octubre de 2017